SA ŠEST GODINA ZADOBIO TEŠKE OPEKOTINE NA LICU: Sinanov sin nije imao lako detinjstvo, ovo je njegova životna priča! (FOTO)

Novosti online

12. 09. 2021. u 19:46

SIN legendarnog pevača Sinana Sakića, Alen Sakić krenuo je očevim stopama i ostvario se na rep sceni, ali i kao blizak saradnik Stefana Đurića Raste.

СА ШЕСТ ГОДИНА ЗАДОБИО ТЕШКЕ ОПЕКОТИНЕ НА ЛИЦУ: Синанов син није имао лако детињство, ово је његова животна прича! (ФОТО)

Foto: Instagram

Kako ne voli previše da se eksponira u medijima, o njegovom životu se malo toga zna. Ipak poznato je da imao teško detinjstvo, ne samo zbog siromaštva nego zbog zadobijenih teških opekotina na licu zbog kojih je prošao dug proces lečenja.

Alen je Sinanov sin iz drugog braka sa Sabinom Sakić, a sa samo šest godina zadobio je teške opekotine zbog čega ga je otac vodio čak u Indiju na lečenje, međutim, ožiljci na njegovom licu su i danas vidljivi.

On je 2015. godine doživeo i saobraćajnu nezgodu kada se automobilom zakucao u banderu, koja je potom pala preko njegovog vozila. Srećom, on i njegova supruga, s kojom je bio u vozilu, zadobli su samo lakše povrede.

Alen Sakić je sada u srećnom braku sa ženom sa kojom je 2019. godine dobio blizance. Reper svog oca Sinana često spominje, kako na društvenim mrežama, tako i u svojim intervjuima.

Nakon smrti Sinana Sakića juna 2018. godine, Alen je želeo da sačuva uspomenu na pokojnog oca, pa je okupio drugare sa kojima je nacrtao mural na Dorćolu, gde je pevač živeo.

Oslikan je u crno-beloj boji sa nezaobilaznom cigaretom u ruci uz stih iz njegove pesme "Život da stane ne sme".

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)