AKCIJA POLICIJE U BRODU: Oduzeta tri vozila od višestrukih počinilaca prekršaja i dužnika

N.Đurić

09. 03. 2021. u 18:33

BRODSKA Policija oduzela je tri automobila, kao „sredstvom izvršenja dela“, od trojice Brođana višestrukih povratnika u činjenju prekršaja, za koje je utvrđeno da, uz pijanstvo, neregistrovana vozila i bez vozačke dozvole nekih od njih, u registru novčanih kazni imaju i više hiljada maraka duga.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У БРОДУ: Одузета три возила од вишеструких починилаца прекршаја и дужника

Foto: Depositphotos

Tako je u petak, 5. marta, oduzet neregistrovani "golf" kojim je pijan upravljao Goran M. (27), a koje ima dug u registru novčanih kazni u iznosu od 3.705 KM. Izvršenim alkotestiranjem kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,8 promila.

Automobil "sitroen" na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake oduzet je u subotu, 6. marta, a vozilom je „prije sticanja prava“, tačnije bez vozačke dozvole, vozio Slađan B. (27).

UKUPNO ODUZETO ŠEST VOZILA

POLICIJSKA stanica Brod je tokom ove godine, dakle za nepuna tri meseca, od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja i dužnika, ukupno oduzela šest automobila-konstatovali su u Policijskoj upravi Doboj.

Proverom u registru novčanih kazni utvrđeno je da Slađan ima oko 3.555 KM duga.

Iste subote oduzet je i "ford", koji je u alkoholisanom stanju vozio Nenad J. (32), kojem je ranije bila oduzeta vozačka dozvola.

Provjerom u registru novčanih kazni izračunato je da Nenad ima čak 7.244 KM duga.

Protiv ove trojice Brođana nadležnom sudu će biti podneseni zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka, najavili su iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista