ČESTITKA SVIM GRAĐANIMA - Premijer Višković: Republika Srpska je garancija našeg opstanka

Tanjug

09. 01. 2021. u 09:10

PREDSEDNIK Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku svim građanima povodom Dana Republike Srpske.

ЧЕСТИТКА СВИМ ГРАЂАНИМА - Премијер Вишковић: Република Српска је гаранција нашег опстанка

Foto: Novosti

-Danas obeležavamo jedan od najvažnijih datuma u našoj istoriji, rođendan Republike Srpske, koja je garancija našeg opstanka i očuvanja naše slobode, tradicije i identiteta - naveo je Višković u čestitki.

Dodao je da, proslavljajući Dan Republike, "odajemo počast i izražavamo zahvalnost svima koji su učestvovali u stvaranju Republike Srpske i koji su položili svoj život da bi mi danas živeli u miru i slobodi", prenosi RTRS.

Višković je istakao da "njihova žrtva obavezuje da čuvamo Republiku Srpsku, da je dalje izgrađujemo i razvijamo i da u tom duhu odgajamo generacije koje dolaze".

Višković je istakao da je "ponosan na Republiku Srpsku i njene institucije, jer su u uslovima pandemije virusa korona, kao i drugih nedaća s kojima smo bili suočeni u prethodnim vremenima, kvalitetno odgovorile na sve izazove i svojim odgovornim đelovanjem značajno pomogle u zaštiti života i zdravlja građana i očuvanju naše ekonomije".

-Uveren sam da će Republika Srpska, u vremenu koje je pred nama, nastaviti da jača ekonomski, i dužnost svih nas je da predano radimo na njenom razvoju i prosperitetu - navodi se u čestitki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)