DODIK ODGOVORIO NA BAKIROVE PROVOKACIJE: Izetbegović je politički luzer i gubitnik, a od BiH imamo samo probleme

Novosti online

05. 04. 2023. u 15:55

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je Srpska legalna i legitimna, a da je lider SDA Bakir Izetbegović nezadovoljan svojom i pozicijom svoje stranke nakon izbora.

ДОДИК ОДГОВОРИО НА БАКИРОВЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Изетбеговић је политички лузер и губитник, а од БиХ имамо само проблеме

Foto: Petar Milošević/printskrin/ilustracija

- Ja sam dobio izbore, 12 puta zaredom. Izetbegović je ogorčen na svoju poziciju. Mi smo pokušali da napravimo zajednički pristup, ali su oni imali drugačije, skrivene namere. Putem podmićivanja različitih ljudi, da se donose samo odluke u korist SDA - rekao je Dodik danas u Banjaluci komentarišući poslednje napade Izetbegovića na Republiku Srpsku.

Dodik je Izetbegovića nazvao "političkim luzerom i gubitnikom".

- Republika Srpska je legalna. Još uvek razmišljamo o BiH koja je formirana Ustavom, ali u zavisnosti situacije, mi imamo plan. Ne zavisimo od BiH, od nje samo imamo probleme. Pokušaćemo da razgovaramo, ako je to moguće, a Republika Srpska jasno iskazuje svoju političku volju - rekao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!