BAKIR NE MOŽE BEZ GENOCIDA: Izetbegović brani ženu i diže tenzije u Bosni

Novosti online

05. 04. 2023. u 15:31

PREDSEDNIK Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović sinoć se pojavio na iftaru u Tuzli i pred prisutnima napao Republiku Srpsku.

БАКИР НЕ МОЖЕ БЕЗ ГЕНОЦИДА: Изетбеговић брани жену и диже тензије у Босни

Foto: EPA

- Došao mi je jedan ambasador i pitao da li smo promenili stav. Rekao sam da jesmo. Nakon što su Mehmedagića stavili na crnu listu i kako su počeli da rade nepravdu mojoj Sebiji, sada smo još tvrdoglaviji i nema govora da Lendo potpiše - rekao je Izetbegović.

Izetbegović je, između ostalog, rekao kako Bosnom i Hercegovinom žele zavladati "oni koji su činili genocid" i "oni koji su tvorili udruženi zločinački poduhvat".

- Hoće da urade da polovinom Bosne i Hercegovine, u onom manjem entitetu (Republika Srpska) vladaju oni koji su genocid napravili, da ga negiraju, da ga se ne stide, da nagrađuju ratne zločince - kazao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!