SLABIJI REDOVI DEMOS: Srpska demokratska stranka iz Doboja dobila pojačanje

Lj. ĐURIĆ

09. 12. 2021. u 07:13

DOSKORAŠNjA predsednica Organizacije žena DEMOS i predsednica Udruženja Crnogoraca u Doboju Aleksandra Bošković pristupila je juče Srpskoj demokratskoj stranci (SDS).

СЛАБИЈИ РЕДОВИ ДЕМОС: Српска демократска странка из Добоја добила појачање

Aleksandra Bošković / Foto SDS Doboj

Ovim su zasigurno poljuljani redovi druge po snazi političke stranke u Doboju DEMOS, jer je Boškovićeva na poslednjim Opštinskim izborima, u Doboju ponovljenim u februaru ove godine bila druga na listi za Skupštinu grada.

Ona je nakon objave izbornih rezultata posumnjala da je bojkotovana od strane ostalog dela rukovodstva Gradskog odbora, pa se u vezi sa tim slučajem vodi i istraga u Doboju od strane Tužilaštva i MUP po prijavi za izborni inženjering.

- Totalitarizam u kojem živimo se kao virus širi i pretvara nas sve u slepe poslušnike. Nažalost, sve to vodi fanatizmu koje delimično izazvano neznanjem, a u većoj meri strahom, predrasudama i strastima ka materijalnom - kaže je Boškovićeva.

Boškovićeva dodaje da je pristupila SDS-u, jer smatra da narod zaslužuje bolje.

- Borba neće biti laka - rekla je Boškovićeva nakon pristupanja nekada neprikosnovenoj političkoj stranci u gradu na tri reke.

ODBORNIČKA MESTA

NAKON što je predsednik GO SDS Obren Petrović sa kompletnim rukovodstvom pristupio posle poslednjih Opštih izbora u BiH SNSD-u, ta stranka je gotovo nestala sa dobojske političke scene. Tako, SDS, na održanim lokalnim izborima u februaru ove godine nije osvojio nijedno odborničko mesto u Skupštini grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici