SVAKI ZALOGAJ JE RAJ ZA NEPCA: Zeleni rolat, savršen kada se služi hladan
KREMASTO predjelo nestaće sa stola odmah.
Foto: Printskrin Youtube/ Domaći Kuhar
Savršen za, a pravi se brzo i lako.
Potrebno je:
* 5 jaja
* 5 kašika brašna
* 6 kašika kisele pavlake
* 5 kašika obarenog spanaća
* 1 prašak za pecivo
* 200 g kačkavalja
* 50 g majoneza
Priprema:
Od jaja, brašna i tri kašike pavlake, spanaća i praška za pecivo umesite testo. Dodajte pola kasičice soli i koru pecite u podmazanom plehu u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko pola sata. Uvijte je u vlažnu krpu kao rolat. Pomešajte preostalu pavlaku i majonez i tom smesom namažite koru.
Odozgo narendajte kačkavalj, urolajte i stavite u frižider da se stegne.
Prijatno!
(Trpeza)
Preporučujemo
SOFISTICIRANE, JEDNOSTAVNE I KREMASTE: Nikada lakše tiramisu kocke
08. 06. 2025. u 11:00
GOTOVE ZA 30 MINUTA! Hrskave tikvice sa belim lukom i parmezanom
08. 06. 2025. u 09:00
STARINSKO JELO KOJE I DANAS OBOŽAVAMO: Pečeni krompir sa kobasicama
07. 06. 2025. u 11:00
OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
07. 06. 2025. u 13:00
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
JOVANIN NOVI DEČKO: Sportista, biznismen, sin jugoslovenskog rekordera (FOTO)
VODITELjKA Jovana Jeremić već neko vreme uživa u ljubavi sa bokserom Milošem Stojanovićem Tigrom, sinom jugoslovenskog kikboksera Gidre koji je postavio svetski rekorder.
04. 12. 2025. u 12:31
Komentari (0)