KRALJICA JE OČAJNA: Britanci ljuti na princa Harija - To što je uradio je sebično i okrutno!

Novosti online

15. 05. 2021. u 11:05

PRINC Hari označen je kao "bezobzirno okrutan" prema kraljici koja ga "obožava", zbog nipodoštavanja kraljevskog života, dok se ona još uvek bori da se snađe bez nedavno preminulog supruga princ Filipa, kaže Angela Levin, stručnjakinja za kraljevsku porodicu.

КРАЉИЦА ЈЕ ОЧАЈНА: Британци љути на принца Харија - То што је урадио је себично и окрутно!

Foto: EPA

Vojvoda od Saseksa ponovo je govorio o tome kako mu se nije sviđao život u Kraljevskoj porodici.

Hari je gostovao u podkastu čiji je voditelj glumac Deks Šepard (46). Pričao je o životu u kraljevskoj porodici i uporedio je sa životom Trumana Burbenka, kog kamere prate u stopu od rođenja.

Priznao je kako je godinama osećao da se ne uklapa u kraljevsku porodicu i često je bio bespomoćan.

Levin je, kao i veliki deo javnosti, osudila ove izjave.

Navela je da je Hari "sebičan" zbog svojih izjava, posebno sada kada se kraljevska porodica suočava sa smrću Princa Filipa, prenosi "Miror".

- Kraljica, koja ima 95 godina, je hrabro otišla u Parlament na ceremoniju, ali bi moglo da se kaže da to nije ista žena.

- Strašno je uznemirena, obožava Harija. A princ Čarls je dao sve od sebe. Dakle, to je bilo bezobzirno surovo - istakla je Levin.

Megan i Hari očekuju svoje drugo dete, a Hari je iskoristio intervju sa Šepardom da kaže da nije želeo da na svoju decu prenosi probleme koje je on imao kao član kraljevske porodice.

Priznao je da je napustio kraljevsku porodicu i preselio se u SAD zbog onoga što je učinjeno njegovoj majci princezi Dajani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!