ITALIJANI BI PO VAKCINU U SRBIJU: Telefon ne prestaje da im zvoni - Turistička agencija iz Bolonje "zatrpana" zahtevima!

J. G.

16. 04. 2021. u 08:32

DVA dana nakon što je objavila ponudu "putničkog paketa" za Italijane koji žele da se vakcinišu u Beogradu, turistička agencija "Salvadori" iz Bolonje primila je 500 zahteva.

ИТАЛИЈАНИ БИ ПО ВАКЦИНУ У СРБИЈУ: Телефон не престаје да им звони - Туристичка агенција из Болоње затрпана захтевима!

Foto: "Novosti"

Zainteresovani su građani iz čitave Italije, uključujući ostrva, a takođe i Italijani koji žive u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, piše list "Korijere dela sera".

- Telefon ne prestaje da zvoni, iznenadile su nas stotine zahteva - rekao je jedan od braće vlasnika agencije Umberto Salvadori. - Sada pomažemo zainteresovanima u popunjavanju obrasca na ćirilici u kojem izražavaju interesovanje za vakcinu, a Srbija će potom kontaktirati sa njima putem tekstualne poruke sa potvrdom. Među onima koji su se javili je i kompanija sa juga zemlje koja želi da organizuje imunizaciju za 200 svojih zaposlenih, kao deo zaštite na radu, i radije se oslanja na nas koji možemo nesmetano da obezbedimo putovanje.

U ponudi su različiti načini prevoza poput, kako je rekao Salvadori, redovnih i čarter letova, putovanja automobilom, privatnim avionom, putovanja sa vozačem.

- Zainteresovani biraju način putovanja na osnovu ekonomskih mogućnosti. Takođe, svako bira i vakcinu kojom želi da bude pelcovan, a na osnovu zahteva najveći broj Italijana bira "fajzer". S druge strane, ko želi da primi "sputnjik", u obrascu treba da navede "Ja to želim, a u Italiji nemam tu mogućnost" - izjavio je Salvadori.

Vlasnik Umberto Salvadori je u svojoj agenciji ponudio aranžman od četiri dana, nakon što je, navodno, i sam primio vakcinu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRUŠIO SE RUSKI STRATEŠKI BOMBARDER: Pao nakon borbenog zadatka u Ukrajini, oglasilo se i ministarstvo