GENERALNI sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je da Krim ne bi postao deo Rusije da je Ukrajina 2014. godine bila članica Alijanse.

Zoran Petrović

04.03.2021. 18:57

A nisi naveo , da vi sto vodite tu NATO mafiju od tih članica godisnje uzimate stotine mliona eura za to cpanstvo .. Što se ne obelodani koliko te države godišnje moraju odvojiti para za financiranje te slotvorne organizacije.. ? Sto se ne obelodani kojim ugovorom su te clanice vezane za kupovinu određenig oružja ...?? Aj malo sublje da se uđe u poslovanje te NATO organizacije..

prellee

04.03.2021. 19:32

Bully organizacija koja koristi sve metode da pokore cijeli svijet. Jaki samo kad su u grupi, jer tako mogu da rade šta hoće. Ova organizacija će propasti u ognju najgorem. Svijet se mjenja ali ne onako kako oni žele. Sve to ima neke druge zakone, od Zakona ove nasilničke vojne alijanse.

buki

04.03.2021. 20:06

Samo je propustio da kaže kako Krim ni u slučaju da je Ukrajina ušla u Nato, opet ne bi bio ukrajinski, već ogromna Nato baza. Srećom su ih Rusi preduhitrili, a Nato to nikako ne može da prežali. Ameri svaki put kad pomisle na Krim pozelene od muke što nije njihov, nego ruski. BRAVO ZA PUTINA, koji je na vreme osetio šta se sprema Krimu, bez kojeg Ukrajina više i nije mnogo interesantna za Nato.

Željko Puškar

04.03.2021. 20:27

Čak i vi griješite,Krim je postao dijelom Rusije 1792.za vladavine ruske carice Katarine Velike sa velikom zaslugom Georgija Potemkina koji je dobio titula Kneza Tavridskog ,znači puno godina prije 2o14.