KONGRESMEN IZ DŽORDŽIJE PREŠAO KOD TRAMPA: Nisam se promenio - Demokratska stranka se promenila! (VIDEO)

Novosti onlajn

09. 01. 2021. u 23:55

KONGRESMEN iz Džordžije Vernon Džons napustio je Demokratsku stranku i prišao Republikancima, uz javnu podršku odlazećem američkom predsedniku Donaldu Trampu.

КОНГРЕСМЕН ИЗ ЏОРЏИЈЕ ПРЕШАО КОД ТРАМПА: Нисам се променио - Демократска странка се променила! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter

Džons je rekao da je napustio Demokrate jer više ne može podneti defanzivu policije, veće poreze na radničke porodice i socijalističke politike koje ubijaju posao koja će uništiti Amerikance svih društvenih slojeva.

- Da razjasnim jednu stvar – nisam se promenio. Demokratska stranka se promenila. Postala je toksična kombinacija radikalnih levičara i liberalnih elita u San Francisku i Holivudu koji su preuzeli moju bivšu stranku. Mnoge od ovih ljudi ne zanimaju tradicionalni američki ideali i da čine ono što je ispravno za poštene radnike. Mnogi političari, kako demokrate, tako i neki republikanci, zainteresovani su za odlazak u Vašington, da bi bili deo stalne političke klase, koja palcem gura prst u oko u ostatku zemlje - naglasio je Džons.

Mnoge lidere današnje Demokratske stranke više zanima udovoljavanje liberalnim elitama, nego što ih zanima predstavljanje vrednih američkih muškaraca i žena koji žele da obezbede svoje porodice, poboljšaju svoje zajednice i žive ispunjenim životom.

- Ponosan sam što sam republikanac. Ponosan sam što sam se pridružio stranci Abrahama Linkolna, Teodora Ruzvelta i Donalda Trampa. To je stranka koja najbolje predstavlja veliki duh američkog pojedinca - rekao je Džons, prenosi „Foks njuz“.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)