KONGRESMEN iz Džordžije Vernon Džons napustio je Demokratsku stranku i prišao Republikancima, uz javnu podršku odlazećem američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Komentari (5)

Viktorija

10.01.2021. 00:16

Dobro jutro Ameriko budi se. Vreme je da postaneš Amerika američkih građana. Nadasve vreme je da ne budeš Hitlerovski potomak za sve male zemlje i VELIKE LJUDE.

milena

10.01.2021. 01:14

Bravo gospodine Dzons, skidam kapu i klanjam se do zemlje kad neko stoji iza svojih stavova bez obzira sto sa time rizikuje svoj drustveni status.

Sparta

10.01.2021. 12:12

Pa fino je to sto si uradio.. Alii, sobzirom sta je sve tvoja SAD uradila drugim drzavama i narodima po citavom svijetu ja se iskreno nadam da ce te se iznutra sto pre raspasti i unistiti svoju prokletu zemlju !!! Da dozivite sve ono sto ste drugim zemljama i narodima učinili !!! Da odgovarate za svoje zločine nad drugim zemljama i narodima konačno !!!! Kada vi se unutar sebe raspadnete tada ce citava zemaljska kugla odahnuti od vas kao zla ( SAD - ENGLESKA - EU - NATO )!!!! Moju ste zemlju i narod skoro unistili !!! Ne mrzim vas, ali vas i ne volim !!!