GRENEL POSLAO MOĆNU PORUKU BAJDENU I HARISOVOJ: Neka vam je sa srećom kada budete pametovali drugim zemljama!

Novosti onlajn

09. 01. 2021. u 21:33

RIČARD Grenel, blizak saradnik američkog predsednika Donalda Trampa uputio je putem Tvitera moćnu poruku budućem američkom predsedniku Džou Bajdenu i potpredsednici Kamali Haris.

ГРЕНЕЛ ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ БАЈДЕНУ И ХАРИСОВОЈ: Нека вам је са срећом када будете паметовали другим земљама!

Foto: EPA

- Hej Džo Bajden i Kamala Haris, nek vam je sa srećom kad drugim zemljama budete kazivali da ne mogu da utišaju, cenzurišu ili zatvore svoje političke protivnike. Ova kriza je američki brend i vi slavite (privremenu) moć koja dolazi s njom - poručio je Grenel.

Društvene mreže Tviter, Fejsbuk i Instagram blokirale su naloge Donalda Trampa. Vodeći američki mediji odavno su počeli da isključuju Trampa kad govori o izbornoj krađi na predsedničkim izborima.

Brojni analitičari i medijski stručnjaci smatraju da je Tramp izložen nezapamćenoj cenzuri američkih medija.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (18)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu