RAD OD KUĆE PODRIVA IMUNI SISTEM: Ruski lekar ima dva saveta kako biste se zaštitili

Novosti online

03. 12. 2020. u 16:06

KADA čovek radi na daljinu, ozbiljno podriva svoj imuni sistem, rekao je lekar i popularni TV voditelj Aleksandar Mjasnikov.

РАД ОД КУЋЕ ПОДРИВА ИМУНИ СИСТЕМ: Руски лекар има два савета како бисте се заштитили

Foto: Rusija 1 Printskrin

Prema njegovim rečima, „rad na daljinu“ podrazumeva pridržavanje kućnog režima sa svim posledicama koje proističu iz toga - fizička neaktivnost, nekontrolisana ishrana, kao i stres, jer je osoba stalno u krugovima porodice ili istih ljudi, prenosi LIVE24.

Ovi faktori, prema Mjasnikovu, štete imunološkom sistemu. Kada osoba na kraju izađe napolje, naročito po hladnom vremenu, lako može da pokupi virus.

Da biste se zaštitili od efekata rada od kuće i poboljšali odbranu organizma, lekar je preporučio da se svakodnevno bavite sportom i da ograničite uzimanje kalorija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...