TURSKI PREDSEDNIK Redžep Tajip Erdogan optužio je danas Francusku da podstiče Grčku i Kipar na pogrešne korake, a prethodno je okrivio Grčku da je stvorila tenzije u regionu istočnog Mediterana i pozvao je da poštuje turska prava, ističući da Turska ne želi da preduzima avanturističke akcije.

Komentari (5)

Braco

13.08.2020. 15:20

Turska je toliko nevina da je to za ne povjerovati. Bas kao sto je zastitila najvecu Pravoslavnu Crkvu Aju Sofiju. Da ima dobre namjere Erdogan ne bi otvorio crkvu za Muslimanske molitve i ostavio je da bude muzej kao sto je to Kemal Ataturk uradio. I to sto on hoce da istrazuje naftu u Grckim teritorijalnim vodama je cin agresije prema Grckoj.

Varto Marx

13.08.2020. 16:40

Turski diktator je stabiln i jak da ni NATO nemoze da diktatorom. Nazalost protiv diktatora niko nesme ni prstom da pokaze, To je i dokazao.

micko

13.08.2020. 17:12

Šta je nas briga za grčke interese ... kratko pamćenje u srbina ... Ginuli smo za grčki interes u tursko doba a kad grci dobiše priliki pojuriše naše sjeverno al džaba kad narod ne pamti ... to je bila oluja pre više od 100 godina a sad jih volimo i zovemo braćom !!! U pamet se srbine --- gledaj svoja posla a turci nek gledaju svoja posla!

smederevac

13.08.2020. 17:30

Lično se nadam da ćemo mi Srbi, ako, ne daj Bože dođe do sukoba, svi kao jedan biti uz bratsku Grčku i ako treba dobrovoljno pristupiti grčkoj vojsci.