"KRENULI SU NA POGREŠAN PUT" Teške reči Putina na račun Kijeva - Sve podržavaju strane obaveštajne službe

Novosti onlajn

19. 12. 2023. u 22:39

KIJEV, uz direktnu podršku stranih obaveštajnih službi, krenuo je putem državnog terorizma, vrši diverzije na civilnim objektima, izvodi terorističke napade na civile i javne ličnosti, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

КРЕНУЛИ СУ НА ПОГРЕШАН ПУТ Тешке речи Путина на рачун Кијева - Све подржавају стране обавештајне службе

Foto: Tanjug/AP

- Znamo da je kijevski režim, uz direktnu podršku stranih obaveštajnih službi, otvoreno krenuo putem terorističkih metoda, zapravo državnog terorizma. To su diverzije na civilnim objektima, transportnoj i energetskoj infrastrukturi, na terorističke napade na civile, predstavnike organa vlasti i javne ličnosti - rekao je Putin u svojoj video poruci povodom Dana organa bezbednosti Ruske Federacije.

- Neophodno je pojačati antiteroristički rad u svim oblastima, koristiti širok spektar tehničkih i operativnih mogućnosti naših specijalnih službi i aktivno sarađivati sa Ministarstvom odbrane i drugim resorima - dodao je on.

Predsednik je ukazao da zaštita državnih granica zahteva posebnu pažnju, „naročito onih područja koja se nalaze u neposrednoj blizini linije razdvajanja“.

Pokušaji stranih obaveštajnih službi da destabilizuju društveno-političku situaciju u Rusiji i naruše građanski mir i međuetnički sklad moraju biti strogo suzbijani, izjavio je predsednik Rusije.

- Pokušaji stranih obaveštajnih službi da destabilizuju društveno-političku situaciju u Rusiji, potkopaju građanski mir i međunacionalnu harmoniju, da se mešaju u naše unutrašnje stvari i potkopavaju suvereno neprikosnoveno pravo naroda Rusije da sami određuju svoju budućnost moraju biti strogo suzbijani - naredio je Putin.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

POSTI SE ZARAD VIŠEG CILjA: Slava se slavi u znaku svetitelja, ostalo je suvišno

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)