BELA KUĆA pozvala je danas kineskog predsednika Si Đinpinga da iskoristi posetu Moskvi da kaže ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da poštuje suverenitet Ukrajine i okonča rat, piše Rojters.

Prele

20.03.2023. 21:33

Ovi danasnji lideri US su stali tamo negdje, otprilike prije 30 godina.Traze da neko postuje suverenitet a sami ga nisu postovali. Kako njihovi zahtjevi izgledaju brutalni i cininicni. Moraju svojim primjerom pokazati dosljednost i postovanje interesa drugih drzava, da bi ih SVIJET slijedio i vjerovao im.Ovako samo dokazuju staru praksu silovanja drugih drzava, pogotovo malih a sad i NUKLEARNE SILE, Rusije.Nista oni ne uvazavaju po meni i oni se MORAJU mjenjati a ne Rusija ili Kina. Svemu tome su i oni naucili, rade Rusi isto sto su oni radili u 90 godinama i pocetkom ovog vijeka.Ne sluti na dobro ni za koga.

JA

20.03.2023. 21:39

Putin im drma kavez... Opasno... Kako će da ih skenja... Platiće za sve što su tadili po svetu... Slava Rusiji... Brak iz interesa ili ne amera i dupelizaca iz EU, u istom nema... I to je jedino bitno...

Platon

20.03.2023. 21:47

To je iskreno poštovanje i prijateljstvo jako kao stena što deca Davosa ne razume jer nigde nema para. Kibordi će biti poraženi u svetu a kući ih čeka istorija koja će se desiti do kraja godine. Amerikanci vratite otetu vlast narodu.