ZVANIČNICI administracije Džoa Bajdena veruju da će ukrajinska ofanziva početi do maja. Mogući pravci ofanzive su preko Hersona do Krima, i ka Azovskom moru, objavio je u sredu američki list Politiko, pozivajući se na sopstvene izvore.

buki

16.03.2023. 11:55

Ne odustaju američki zlikovci od Krima ni po cenu apokalipse. Neophodne su im Nato baze na tom ruskom poluostrvu i neće žaliti štancovanih dolara da ih tu postave. Odatle imaju potpunu kontrolu nad Crnim morem, a Rusiju u malom džepu. Zna i Putin to, pa se pravdoljubivi deo sveta (4/5) nada da Rusi imaju adekvatnu odbranu od agresora, lopova i ubica dece širom planete. Takođe će se bar polovina navodnih SAD saveznika radovati tom porazu neonacista, samo će do njihovog konačnog sloma radost iskazivati tajno. Srećno Rusima!

krvavi novac

16.03.2023. 13:25

izgleda zelenskom komicaru samo mrtvi ukrajinci trebaju da opravda svoju ulogu… zao mi mladih ljudi koji ce da izginu za zapadne koropracije

db

17.03.2023. 09:37

Ofanziva OSU - avantura unapred osuđena na propast - samouvereno , vođeni kapacitetom kakav je Pajac iz Kijeva srljaju u samouništenje . Pa da li misle da su pametniji od ruskog generalštaba ? Samo zaslepljeni ne vide da je NATO ovaj rat izgubio uz cenu sunovrata EU privrede u ambis. Rusi su izveli sjajan potez uz minimalne gubitke.