POTVRĐENO "NOVOSTIMA" Nema srpskih turista u delu Turske koji je pogođen zemljotresom

J. Su.

06. 02. 2023. u 12:04

SRPSKIH turista u delu Turske koji je teško pogođen zemljotresom nema.

ПОТВРЂЕНО НОВОСТИМА Нема српских туриста у делу Турске који је погођен земљотресом

Foto: AP

Kako nam je rekao Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija, naši putnici ne odlaze u ovaj deo Turske.

- Putnicima iz naše zemlje nije turistički atraktivan ovaj deo Turske, pa nemam nikakvih organizovanih odlazaka - kazao je Seničić za Novosti. - Samo ako neko individualno ide.

Snažni zemljotresi pogodili su Tursku rano jutros. U dva razorna potresa od 7,7 i 7,8 Rihtera pooginulo je najmanje 1.200 ljudi, u Turskoj i Siriji.

 

BONUS VIDEO: ALEPO POSLE RAZORNOG ZEMLjOTRESA - Na desetine mrtvih ispod ruševina u Siriji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OŠTRIM PREDMETOM NASRNUO NA TRI ŽENE: Policija savladala napadača, više osoba završilo u bolnici