SNIMLJEN TRENUTAK DRUGOG POTRESA U TURSKOJ: Filmske scene na ulicama (VIDEO)

Novosti Onlajn

06. 02. 2023. u 12:54

NOVI potres magnitude 7,7 pogodio je danas Tursku, nakon onog od 7,8 koji je pred jutro u ponedeljak zatresao jugoistočni deo te zemlje i u kojem je poginulo po najnovijim podacima više od hiljadu ljudi.

СНИМЉЕН ТРЕНУТАК ДРУГОГ ПОТРЕСА У ТУРСКОЈ: Филмске сцене на улицама (ВИДЕО)

Foto: AP

Novi potres pogodio je područje oko Kahramanmaraša, nešto severnije od Gazijantepa oko 11.30 sati po našem vremenu.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji prikazuju trenutak tog drugog potresa.

Na jednom snimku reporter se javljao uživo hodajući ulicom između blokova zgrada. Uz njega su hodali stanovnici vidno uznemireni zbog novih snažnih potresa.

Nakon toga snimljeno je kako se zgrada počinje urušavati, a reporter i ljudi počinju panično bežati prema otvorenom prostoru.

BONUS VIDEO: ALEPO POSLE RAZORNOG ZEMLjOTRESA - Na desetine mrtvih ispod ruševina u Siriji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju