EU će uvesti nove sankcije Belorusiji pošto želi da zadrži pritisak na Rusiji da okonča rat u Ukrajini proširenjem mera na zemlje koje podržavaju Moskvu, rekla je danas predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Komentari (5)

ZADRZI USI ALI SAMO CVRSTO

10.01.2023. 14:01

...PAZI DA TI SE NE ISKLIZNE. Ova briselska bagra smatra sebe da su Bog na zemlji, poceli su da prete drzavama kao sto su: Kina, Indija, Iran, S.Koreja, Belorusija, Venecuela, vise od polovice africkih drzava stoji uz Rusiju, ah da tu je i Srbija i njoj prete vec 35 godina, sto nece da prizna teroristicke drzave na svojoj teritoriji. Vise od 2/3 svetske populacije stoji uz Rusiju, a ostatak 1/3 koja je protiv Rusije, njih je 90% nacisti ili simpatizeri nacista.

milan lala

10.01.2023. 14:45

Sve sto je zivotno potrebno Belorusija dobija iz Rusije ( gas i naftu, export import robe i usluga, transport ) Trgovinu vodi i sa zemljama ZND-e i BRIKS-a i ostaka slobodnog sveta .Mozete sa vasim sankcijama da obrisete zadnjicu . Napasti i opljackati Belorusiju nesmete jer niste tome dorasli .

Slaven

10.01.2023. 14:48

Jadni ste.Vasa borba je.borba krvopija.Bas briga Rusiju sto.vi zasedate i pucate sa iskrivljenom pricom kako neko zeli da vas pokori. Vi ste odavno pokoreni .Na kraju ce se smejati onaj sto.vas je.pokorio a vi izgubili u papagajstvu.