RAT u Ukrajini danas je ušao u 236. dan. Tokom noći proglašena je vazdušna opasnost u Odesi, Čerkaškoj, Poltavskoj i Nikolajevskoj oblasti. U centru Kijeva od jutros odjekuju eksplozije. Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski saopštio je sinoć da se teške borbe vode kod Soledara i Bahmuta.

Komentari (14)

Walter Pravicek

17.10.2022. 07:37

Ukrajinci napucavaju Dombas pa i Rusiju,a Rusi odmah na Kijev.Tako i treba.Pa neče Kličko i ostali glavešine bančiti i drogirati sebe i žensko čeljad,a vojnici ginu masovno na frontu,jer njima je mraz,pa i neobučeni jesu.Tako,da se bliži kraj te Zelenske komedije i sada prikazivanju u puloveru Made in Kina,a vojnici u T širt majicama(one sa kratkom rukavima.

Walter Pravicek

17.10.2022. 07:40

Ukrajina nudi 100 hiljada dolara što jest za nekog koji je izgubio auto,posao,stan ili kuću ponovno mogučstvo,da sve to kupi.I bitče valda nešto od traženja Rusa.Ali pitanje jest:GDE se taj čovek nalazi?

Komsija

17.10.2022. 09:32

Po zvuuku iz snimaka se moze zakljuciti da su PVO sistemi u samom gradu, izmedju civilnih objekta. Kada ih lociraju i uniste, krive Ruse da unistavaju civilne objekte. Rat je uzas, kako bi izgledalo da se Evrop opameti, a ameri osete ovaj uzas na svojo teritoriji.

Milovan

17.10.2022. 10:24

Sve to sto rade Rusi je nista. Cim u Kiev ima struje,vode i grejanja. Rusi su nesposobni. A ukrajinski fasisti su i vodu isključili Krimu dok god su mogli. Rusi ratuju kao mi protiv hrvata.Hrvati nas kolju,a nasi Generali kazu hrvati su nasa braca. Tako i Rusi.

Andjelko

17.10.2022. 10:44

Dali je normalno da se u 21. veku raspisuju poternice kao na divljem zapadau, mada ni ovaj zapad ništa nije bolji. Zašto onda mi ne raspišemo iste za ustašama išiptarskim terotostima sa semama od po 1000 dinara po komadu, jer više i ne vrede.

Moskva

17.10.2022. 16:35

Каква ситуација, Израел жели војно да помогне режим чије трупе отворено колисте нацистичке симболе СС дивизија и боре се управо против оних који су тај нацизам и фашизам поразили.

Vla

17.10.2022. 21:18

Ukraina ulazi U NATO? Hoce Li biti Ukraine posle rata? Cisto sumnjam, najbezbolnije bi bilo da zeleni sa ekipom pobegnu Sto pre kako bi ostali nesto od Ukraine kao drzave

buki

19.10.2022. 11:40

@Bojsa - To je kao kada bi poredili kupljeno GMO voće i povrće u marketu, sa onim koje ste sami odgajili i silan trud uložili da svoju porodicu hranite zdravom hranom.

Walter Pravicek

18.10.2022. 15:29

Mi koji ne gledamo samo TV Slovenija(posve u rukama jedne oni kažu,da su desnica,ali mi znamo,da su njima koreni u komunizmu stranke),vidimo,da Rusi napreduju,zauzmu što su naumili,te počeli sa napadima na Kijev.Oni mamini sinovi,prostitutke,drogeraši,oficiri i političari če begeti mna selo.Zelenski ostade sam,pa i on u Ameriku.Badave daje Amerika za milijarde dolara oružje,kada se"izgubi"dok je na putu za Ukrajino.Aerodromi,železnica morajo biti raketrirani i sa dronova granatirani,pa posle gotovo sa transportom.

kmee

19.10.2022. 15:42

Niti Rusija sme da dozvoli da Nato udje u "njen trbuh" Ukrajinu, niti Nato sme da dozvoli kolaps Ukrajine posle svih ovih davanja pomoci! Rat ce potrajati ali se ne vodi u Rusiji a ni u Americi! Jadni Ukrajinci!!!! Verovatno se narod pita: Kako smo mi uopste dosli dovde da ratujemo sa Rusijom? Zaista!!! Eto primera kako "prodata" Vlada moze da unisti zemlju za tudju korist! Kada jednog dana, ono sto ostane od Ukrajine, postane deo nekakvog zapadnog saveza, tada ce reci : E...za ovo smo se borili! Cemu? Od Rusije su dobijali gas i naftu a od ovih ce dobijati najprljavje poslove! Jadni Ukrajinci!