KIJEVSKI režim odavno koristi terorističke metode i prosto je nemoguće da im ne odgovorimo.

Komentari (4)

deki

11.10.2022. 08:00

Cepaj kralju naciste! Ovo j trebalo jos odavno odraditi! Samo vojne ciljeve,elektro snabdevanje,magacine oruzja,internet veze! Kolateralne stete je u ratu uvek bilo i bice dok je covecanstva! Zalim nastradale civile ali cifre su jako male !

Simon

11.10.2022. 10:08

Koji cinizam od nato....kada ste ubijali srbsku decu niste se toliko uzbunjivali,srbi su kolatelarna šteta...a srbiji oduzeto deo teritorije,po kom pravu?niko nevoli rat ali ste vi sa ovim samo otvorili pandorinu kutiju.

milan lala

11.10.2022. 10:50

Djeduska Biden je izjavio da su Rusi bili brutalni u napadu . Za razliku od njih Amerikanci su sravnili sa zemljom Siriski grad Raku zajeno sa njenim gradjanima , a bili su posebno milosrdni dok su osiromasenim uranijumom 87 dana bombardovali Srbiju . Bimbardovali su skole , bolnice , fabrike , pijace sa civilima , mostove , putnicke vozove u pokretu , elektro sisteme , hemiske fabrike , naftna postrojenja, civilne privatne kuce. I da zakljucimo takvo amersko bombardovanje je milosrdno dok je Rusko brutalno .

Sloba

12.10.2022. 11:25

Eh strategu moj to si trebao u prvih 10 dana sve da uradiš i budeš miran a ne igrati ćorave bake i čekati da ti se neko pokloni i neznam šta si očekivao da neće biti nikakvih diverzijapo rusiji