IRAN OPTUŽIO SAD ZA IRANOFOBIJU: Stvarate religiozne tenzije na Bliskom istoku

Tanjug

17. 07. 2022. u 00:18

IRANSKO Ministarstvo spoljnih poslova optužilo je danas SAD da koriste "iranofobiju" za stvaranje regionalnih tenzija tokom posete američkog predsednika Džozefa Bajdena Bliskom istoku, javili su iranski državni mediji.

ИРАН ОПТУЖИО САД ЗА ИРАНОФОБИЈУ: Стварате религиозне тензије на Блиском истоку

Foto: AP Photo/Evan Vucci

-Sjedinjene Američke Države su još jednom pokušale da stvore napetost i krizu u regionu koristeći se neuspelom politikom iranofobije, rekao je portparol Ministarstva Naser Kanani, reagujući na Bajdenovu posetu, preneo je Rojters.

Bajden je svoje prvo putovanje na Bliski istok kao predsednik SAD započeo posetom Izraelu, da bi danas posetio Saudijsku Arabiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković