VALENTINE (17) NEMA VEĆ TRI DANA: U toku intenzivna potraga za devojkom u Subotici, imala strašne misli

Novosti online

07. 03. 2022. u 10:41

TINEJDžERKA Valentina N. V. (17) nestala je u petak oko 13 časova u Subotici, a u trenutku nestanka na sebi je imala lila jaknu, plave farmerke, žute patike i žuto-narandžasti ranac.

ВАЛЕНТИНЕ (17) НЕМА ВЕЋ ТРИ ДАНА: У току интензивна потрага за девојком у Суботици, имала страшне мисли

Foto: Društvene mreže

Od Valentine tri dana od nestanka nema nema ni traga, ni glasa.

- I dalje traje intenzivna potraga za njom - kratko je rečeno iz Policijske uprave Subotica.

Nestala devojka inače živi u hraniteljskoj porodici u koju se uselila pre mesec dana. Njena hraniteljka je ispričala da je Valentina imala suicidne misli, kao i da se leči na dečjoj psihijatriji.

Na dan nestanka bila je u Dečjem dispanzeru i javila se hraniteljki s porukom da će uskoro doći kući. Međutim, tinejdžerka je potom isključila mobilni telefon i otišla kod drugarice. Posle toga je više niko nije video.

Hraniteljka je slučaj prijavila policiji dva sata nakon što je zaključila da devojčice nema. Ukoliko vidite Valentinu ili imate bilo kakvu informaciju u vezi sa njom, javite se na broj telefona 069/009-2775 ili kontaktirajte sa najbližom policijom.

(Telegraf)

BONUS VIDEO - BOGATSTVO JE SAM STEKAO I OSTAVIO SVOM OTEČESTVU: Pre 219 godina rođen je Kapetan Miša

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZAUSTAVITE SE: Guteres - Krajnje je vreme da se zaustavi opasan krug odmazdi na Bliskom istoku