OBIMNE vojne vežbe u blizini ruskih granica predstavljaju opasnost po Rusiju i izazivaju njenu zabrinutost, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin.

bager

30.11.2021. 22:30

Cilj NATO zlocinaca je da polako instaliraju vojsku i naoruzanje oko Krima,Dombasa i Luganskog i da budu podrska ukrajinskoj armiji kad krene u napad da povrati vojno ono sto je izgubila ,,nato je pretnja Rusiji da odustane od vojne zastite Krima i Dombasa,,Zaostreni odnos Kina -Nato je samo pokusaj varke i taktika Pentagona i sprece Kinu da pomogne Rusiji,,,

Jastreb

01.12.2021. 06:58

Kasno ste se setili. Odavno je trebalo reagovati, još u vreme bombardovanja Srbije jel niste razumeli da je to samo NATO vežba kako će se odnositi i rešiti se vas. Ništa niste razumeli a ne razumete ni danas, onda ste im se ulagivali i sedali im u krilo čak ste nam pretili da će te i nas bombardovati zajedno sa njima, servirali ste im aerodrmo Slatina na tacni za pare i izdali srspki narod koji vam je verovao. Oni su sve to uradili da srpski narod okrenu od vas, ali srpski narod nije naseo ali vi jeste, prodali ste se za zelene novčanice koje oni štampaju 24 časa. Ali ni oni nisu ništa bolji od vas, NATO mudro gura u potpuno nestajanje Rumunije, Poljske, Češke, Ukraine, Letonije, Litvanije.... jel NATO ĆE odatle delovati a ne sa svoje teritorije uvek oni nadju budale koje će za njih ginuti a oni dupe u kraj. Pa Rusi nadama se da ste se posle budjenja i mamurluka bar umili hladnom vodom.