TAKER KARLSON O PROPASTI AMERIKE: Ovo je scenario iz noćne more i zemlja u kojoj ne želite da živite

Novosti online

16. 10. 2021. u 19:44

VODITELj Foks njuza Taker Karlson oštro je reagovao zbog presude Doni Bisej zbog učestvovanju u protestima ispred Kapitola 6. januara.

ТАКЕР КАРЛСОН О ПРОПАСТИ АМЕРИКЕ: Ово је сценарио из ноћне море и земља у којој не желите да живите

Foto: Foks njuz printskrin

- Dona Bisej nije zapalila ničiju imovinu, nije napala policajce, nije nikoga povredila. Protestovala je i mislila da je to njeno pravo kao Amerikanke. Tada je počelo izricanje presude i vrlo brzo je postalo jasno da Dona Bisej neće ići kući svojoj porodici i nazad u svoj frizerski salon. Opet, to nije zbog svega što je uradila 6. januara, već zbog onoga u šta veruje - počeo je Taker Karlson izlaganje.

On je objasnio da je Dona Bisej osuđena na zatvorsku kaznu od strane sudije Tanje Čutkan i pored predloga tužioca da bude osuđena na uslovnu kaznu.

- Ono što je zanimljivo je da je pre samo nekoliko meseci prijateljica Done Bisej, žena po imenu Ana Morgan Lojd, osuđena na uslovnu kaznu zbog istog prekršaja. Pa zašto je sada razlika? Pa, evo razlike: Za razliku od svoje prijateljice, Dona Bisej se pojavila pred sudijom po imenu Tanja Čutkan. Tanja Čutkan donirala je hiljade dolara PAC-u za podršku Baraku Obami, a zatim je Barak Obama zauzvrat imenovao na funkciju 2014. godine, gde je od tada bila sramota. Prava sramota - rekao je on.

Taker Karlson naveo je još sudija za koje tvrdi da sude u skladu sa svojim političkim stavovima, a ne isključivo po pravdi.

- Ovo je scenario iz noćne more. Ovo je zemlja u kojoj ne želite da živite. Ovo je zemlja koja vam sudi na osnovu toga za koga glasate i u kojoj će vas zatvoriti ako ste "pogrešno glasali". Ovo nije odbrana bilo kakvog kriminalnog ponašanja koje se dogodilo 6. januara. Ali imajte na umu da su događaji tog dana bili organizovana demonstracija protiv nejednakog sprovođenja zakona u ovoj zemlji u poslednje četiri godine, a to smo upravo videli - tvrdi Taker.

On je objasnio da nijedan demonstrant nije osuđen zbog upada u Senat prilikom imenovanja konzervativnog sudije Breta Kavanoa za sudiju Vrhovnog suda od strane Donalda Trampa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVOST U ENERGETSKOM SEKTORU: Zajedničkim naporima i sinergijom obezbedićemo bolju budućnost