MIGRANTI IZBAČENI IZ VOZA U HRVATSKOJ: Agresivno se ponašali

Tanjug

11. 09. 2023. u 12:51

HRVATSKE železnice potvrdile su da je nekoliko desetina migranata u subotu uveče izbačeno iz putničkog voza na železničkoj stanici Plaški zbog, kako tvrde, agresivnog ponašanja, piše zagrebački Jutarnji list.

МИГРАНТИ ИЗБАЧЕНИ ИЗ ВОЗА У ХРВАТСКОЈ: Агресивно се понашали

Foto: Uprava Carina

Navodi se da su mašinovođa, kondukter i putnici zajedničkim snagama izbacili migrante koji su "trčali za vozom, vikali i ponašali se agresivno". 

Grupa od stotinak migranata je, kažu, pokušala da uđe na više vrata voza pritom galameći, a prvih nekoliko desetina su po ulasku trčali, galamili i agresivno se ponašali.

Na to su, dodaju, reagovali kondukter, mašinovođa i putnici koji su nakon desetak minuta "uspeli da isteraju tu grupu migranata iz voza".

Tvrdi se da fizičkog obračuna i povređenih nije bilo. Na ovaj incident reagovao je lokalni Domovinski pokret navodeći da je "dosta bacanja prašine narodu u oči, nas su okupirali migranti, bojimo se za svoje porodice i zdravlje!"

"Migrantska revolucija je krenula", naveli su iz lokalnog Domovinskog pokreta i dodali da migranti "iz stare fabrike celuloze izlaze kao mravi".

"Njihovo ponašanje prevršilo je sve mere normalnog života i zdravog razuma, a u opšini Plaški ih je sve više...

"Dakle, počelo je ono na šta upozoravamo od samoga početka! Njihove namere nisu čiste niti dobre za naše društvo! Da li su potrebne ljudske žrtve da bi se nešto pokrenulo? Za nas je ovo veliki incident i ljudski životi su ugroženi! S obzirom na celu situaciju možemo reći samo bravo za sve Vas koji zataškavate celu situaciju i proglašavate stanje pod kontrolom jer ovde kontrole nema", naveli su, između ostalog, iz Domovinskog pokreta, prenosi hrvatski portal Indeks.

BONUS VIDEO:

LjUDSKA PIRAMIDA: Takmičenje zadivljujuće ravnoteže

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)