GRČKA OTVARA GRANICE ZA GRAĐANE BIH: Obavezan PCR test ili potvrda o potpunoj vakcinaciji

S. M.

31. 05. 2021. u 14:24

GRČKA od danas otvara granice za građane BiH, potvrdila je ambasadorka BiH u Grčkoj Milica Ristović Krstić.

ГРЧКА ОТВАРА ГРАНИЦЕ ЗА ГРАЂАНЕ БИХ: Обавезан ПЦР тест или потврда о потпуној вакцинацији

Foto arhiva

- Nakon svakodnevnih napora i angažmana zaposlenih u našoj Ambasadi, nadležni organi su konačno doneli odluku o otvaranju granice, što je predsednik grčke Vlade Kirijakos Micotakis, najavio na sastanku sa predsedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, istakla je ambasadorka.

Da bi putovali u Grčku morate imati negativan PCR test ne stariji od 72 časa ili potvrdu o primljene dve doze vakcine ili dokaz da ste prebolovali kovid pre više od dva, a manje od devet meseci. Svi ovi dokumenti moraju biti na grčkom, engleskom, francuskom, njemačkom, ruskom, italijanskom ili španskom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)