KAD TI ŽENA PUZI PO SOBI DOK DAJEŠ INTERVJU: Pet godina od snimka koji je "srušio" internet – evo gde su profesor i njegova deca danas (FOTO)

Novosti online

02. 03. 2022. u 16:50

TOKOM TV intervjua koji je dr Robert Keli davao uživo iz svog doma u Južnoj Koreji, njegovo dvoje dece upalo je u kadar, dok Kelijeva supruga pokušava da ih odvuče iz njegove kućne kancelarije.

КАД ТИ ЖЕНА ПУЗИ ПО СОБИ ДОК ДАЈЕШ ИНТЕРВЈУ: Пет година од снимка који је срушио интернет – ево где су професор и његова деца данас (ФОТО)

Foto: Printskrin

Snimak je ubrzo postao viralan, a dr Keli, profesor političkih nauka na Nacionalnom univerzitetu Pusan, koji je u tom trenutku odgovarao na pitanja o zbacivanju južnokorejske predsednice Geun Hje sa vlasti, kasnije je rekao da se plaši da zbog tog incidenta nikada više neće biti pozvan na TV intervju.

Međutim, to se nije dogodilo, a pet godina posle, profesor može da se smeje tom događaju. Robert je na Tviteru objavio dve fotografije svoje dvoje dece, koja sada imaju devet i pet godina, a u opisu stoji: "Malo sadržaja BBC tate".

Jedna osoba je komentarisala: "I dalje najbolji TV trenutak ikada. Hvala što ste ponovo podelili BBC decu sa nama", dok je drugi komentator napisao: "Vaša porodica je bila ispred vremena! Svi smo se smejali iz saosećanja, ali nismo znali da će se posle godinu dana to dešavati svima".

U razgovoru za "The Guardian" o sada čuvenom trenutku, Robert je ranije rekao:

- Dve nedelje smo bili najpoznatija porodica na svetu. Pretpostavljam da je to dostignuće? Ne znam, i dalje je pre svega veoma čudna stvar. Lepo je misliti da smo usrećili ljude, ali to baš i nije situacija koju biste želeli.


(B92)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NE ZNAJU NI MNOGI ISKUSNI VOZAČI: Čemu služi linija na spoljnom retrovizoru