KUPOVINA GLASOVA NE PRESTAJE! Milovi zastrašuju građane po Nikšiću, a građani poručuju: "Gotov si"

V.K.

14. 03. 2021. u 14:32

ISPLIVAO je još jedan u nizu dokaza o izbornoj krađi DPS - a.

КУПОВИНА ГЛАСОВА НЕ ПРЕСТАЈЕ! Милови застрашују грађане по Никшићу, а грађани поручују: Готов си

Foto: Fejsbuk

Korisnici društvenih mreža su snimili još jedan automobil za kupovinu glasova. Sivi mercedes bez tablica je snimljen u naselju Željezare, koji se, prema navodima korisnika društvenih  mreža koristi za kupovinu ličnih karata, snimanje i zastrašivanje birača.

 

Kupovina glasova ne prestaje! Upravo u naselje Željezara iz sivog Mercedesa kupuju lične karte, snimaju, zastrašuju! Sve vam je uzalud, Nikšić je odlučio da se oslobodi! GOTOV JE!

Posted by Ognjen Maraš on Nedelja, 14. mart 2021.

Podsetimo, "Novosti" su i ranije pisale o razrađenoj šemi DPS-a za kupovinu glasova, a objavljeni su i brojni dokazi, od ličnih karata, spiskova i snimaka restorana i automobila u kojima se "kupoprodaja" obavlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)