JURILA LJUBIMCA, ZAVRŠILA POD TOČKOVIMA: Naočigled prodavaca, kod niške Kvantaške pijace nastradala V. K. (66)

J. Ć.

08. 12. 2020. u 20:42

NIŠLIJKA V. K. (66) nastradala je danas oko 15 časova kada ju je na Kvantaškoj pijaci u gradu na Nišavi pregazio kamion dok je pokušavala da uhvati psa koji je pobegao.

ЈУРИЛА ЉУБИМЦА, ЗАВРШИЛА ПОД ТОЧКОВИМА: Наочиглед продаваца, код нишке Кванташке пијаце настрадала В. К. (66)

Foto: J.Ćosin

Na nju je, prema rečima očevidaca, naleteo kamion, kojim je upravljao četrdesetsedmogodišnji muškarac, a policija je ustanovila da nije bio pod dejstvom alkohola.

- Trčala je po parkingu i pokušavala da uhvati psa. Kako pričaju prodavci, sagla se u jednom trenutku da pogleda pod točkove. U sledećem momentu su je ugledali kako leži nepomično iza zadnjih točkova velikog kamiona. Izgledalo je kao da je teretnjak prešao preko nje - kaže jedan od prodavaca.

Prodavcima i kupcima, koji su se tu zadesili, ostalo je nejasno kako je nesrećna žena završila pod točkovima, jer se kamion koji prevozi ogrev kretao veoma sporo.

- Taj kamion je svakog dana tu. Bio je da isporuči drva i vraćao se na Kvantaš kada se desila nesreća. Kažu da se ona sagla da pogleda da li je pas ispod kamiona, ali kako je završila ispod njega, to samo Bog zna - kaže jedan od očevidaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna