AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Privedeni osumnjičeni narkodileri, zaplenjena droga

Tanjug

16. 10. 2020. u 17:41

U BEOGRADU su u više odvojenih policijskih akcija uhapšeni0 M. Đ. (21), D. I. (18), D. Đ. (20), B. P. (26) i N. M. (25) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

АКЦИЈА БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Приведени осумњичени наркодилери, заплењена дрога

Foto: MUP Srbije

Kako je saopštio beogradski MUP, pretresom stana na Čukarici, u kojem je boravio M. Đ, policija je zaplenila sedam paketića kokaina, ukupne težine oko 80 grama.

U drugoj akciji, pretresom vikendice koju koristi osumnjičeni D. I. zaplenjena su četiri paketa marihuane teška oko 800 grama, tri paketića heroina, kao i 140 grama smeše paracetamola i kofeina, koja služi za uvećanje mase narkotika.

Pregledom "fijata punto" kojim je upravljao osumnjičeni D. Đ. policija je zaplenila 45 paketića marihuane, težine 35,4 grama, dok je kod njega pronađeno još tri paketića sa manjom količinom ove droge.

Takođe, pretresom kuće koju koristi osumnjičeni B. P. u Obrenovcu zaplenjeno je oko 100 grama heroina, dok su u stanu u kojem je boravio osumnjičeni N. M. na Paliluli pronađene 44 tablete ekstazija.

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)