SVEDOK ODBRANE NA SUĐENJU BIVŠEM FUDBALERU PARTIZANA: Nešković mi rekao da ga nije nožem ubo Malbaša

S. J. M.

19. 11. 2021. u 17:35

NA suđenju nekadašnjem fudbaleru Partizana Nikoli Malbaši, zvog optužbi za pokušaj ubistva Igora Neškovića pre godinu i po dana, danas je u Višem sudu saslušan svedok Dejan Đalović, inače zajednički prijatelj i optuženog Malbaše i oštećenog Neškovića.

СВЕДОК ОДБРАНЕ НА СУЂЕЊУ БИВШЕМ ФУДБАЛЕРУ ПАРТИЗАНА: Нешковић ми рекао да га није ножем убо Малбаша

Nikola Malbaša

Njegovo saslušanje je predložila odbrana, a u sudnici je kazao da su njih dvojica bili u prijateljskim odnosima i da su zajedno planirali gradnju zgrade.

- Video sam se sa Neškovićem nakon njegovog oporavka od ranjavanja i on mi je tada ispričao da ga nožem nije izbo Malbaša već neki drugi čovek - kazao je Đalović. - Kazao mi je da je taj čovek ušao u automobil u kom su bili on i Malbaša i nakon kraće rasprave napao Malbašu, a da je on Nešković pokušao da ga odbrani. Tada je čovek izvadio nož i ubo ga u grudi.

Svedok je ispričao da zna da je Malbaša bio u dugovima i da mu je Nešković pomogao i isplatio jedan dug.

Na kraju suđenja sudsko veće je odbilo da ukine pritvor Malbaši ili zameni za kućni. On se u pritvoru nalazi od hapšenja u julu prošle godine, nakon što je desetak dana bio u bekstvu.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KUVAR PRIZNAO UBISTVO U TOPUSKOM: Pucao u dvojicu Srba, a počela Oluja