AUTOBUS UDARIO MLADIĆA (22): Saobraćajna nesreća na Umci, vozač nije primetio šta je uradio

Novosti online

11. 12. 2021. u 16:47

JEDAN mladić povređen je danas u nezgodi koja se desila na Umci, u ulici 13. oktobra, kada ga je udario autobus.

АУТОБУС УДАРИО МЛАДИЋА (22): Саобраћајна несрећа на Умци, возач није приметио шта је урадио

Foto: D. Dozet

Kako se saznaje, nezgoda se desila oko 12.30 sati. Mladić je star oko 22 godine i u svesnom i komunikativnom stanju je prevezen u Urgentni centar.

Mladića je, navodno, udario autobus koji je išao iz Obrenovca ka Beogradu. Vozač, prema nezvaničnim saznanjima, nije ni primetio da je udario pešaka, nego su mu ostali učesnici u saobraćaju rekli šta se dogodilo. Vozač je odmah potom okrenuo autobus i vratio se na lice mesta.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima