ON JE OSUMNJIČEN ZA PREBIJANJE BEBE: Ovo je očuh mališana koji leži u bolnici sa teškim povredama

Novosti onlajn

08. 11. 2021. u 13:56

PRVO osnovno tužilaštvo u Beogradu odredilo je pritvor do 30 dana Rašidu B. (29) zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao jednogodišnjeg pastorka S. R.

ОН ЈЕ ОСУМЊИЧЕН ЗА ПРЕБИЈАЊЕ БЕБЕ: Ово је очух малишана који лежи у болници са тешким повредама

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Naime, beba je sa teškim telesnim povredama primljena u Dečiju bolnicu u Tiršovoj ulici. Dečak ima prelom obe ramene kosti, prelom leve butne kosti i prelom obe potkolenice, ali njegovo stanje je stabilno, piše "Blic".

Tokom istrage saslušana je majka dečaka Sandra M. koja je rekla da u trenutku kada je dečak dobio povrede nije bila u kući, a njen nevenčani suprug, koji je osumnjičen za zverski napad na bebu, branio se tvrdeći da "dečaka nije ni pipnuo".

"Samo sam mu dao cuclu jer je plakao"

Na saslušanju Rašid je izjavio da nije nikada udario dete i da mu je kobne večeri samo dao cuclu jer je plakao, te da je bebu ljuljao u nosiljci i da nije ni primetio da je krvav dok majka deteta nije upalila svetlo.

- Ja dete nisam ni pipnuo, nisam ga udario niti gurnuo i ne mogu da objasnim odakle ove povrede detetu - rekao je navodno na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu očuh osumnjičen za nasilje u porodici, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Ipak, kako se saznaje, istražitelji nisu poverovali u njegovu priču.

- Mališan je zadobio povrede koje mu se mogu naneti samo batinama. Sumnjamo da ga je očuh tukao dok ga nije onesposobio - objašnjava naš izvor.

Ujedno, istražitelji sumnjaju i da je beba bila žrtva nasilja i pre brutalnog prebijanja koje se dogodilo prethodne nedelje. Naime, prema pisanju "Kurira", detetu su otkrivene i druge brojne povrede po telu za koje se veruje da su nastale ranije.

Osumnjičeni ostao sam sa detetom, majka zatekla krvavu bebu

- Sumnja se da je u četvrtak Rašid B. ostao neko vreme sam u kući sa dečakom i da ga je, iz zasada nepoznatih razloga, pretukao do te mere da je imao prelome obe ruke i noge, kao i druge brojne povrede po telu, za koje se veruje da su nastale ranije - otkriva izvor "Kurira".

Prema njegovim rečima, jezivo nasilje nad detetom najverovatnije se dogodilo prethodne večeri, kada je majka dečaka otišla na kratko kod rođaka i ostavila ga nasamo sa očuhom. Kada se vratila kući, navodno je zatekla dete koje je imalo krv na usnama i odeći i podlive po licu. Međutim, te večeri dete nisu odveli kod lekara, već tek sutradan.

- Šta se dešavalo u četiri zida, biće utvrđeno istragom. Na saslušanju u tužilaštvu Rašid B. je negirao izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, tvrdeći da on dete nije tukao, odnosno da ga nije ni pipnuo i da ne zna odakle dečaku prelomi ruku i nogu - otkriva izvor.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: 

DžONIĆ SE NASMEJAO NA SMRT ĐOKIĆA: Advokati Jojke posle saslušanja osumnjičenog za ubistvo porodice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega