NASILNIK NEGIRAO PREBIJANJE BEBE: Proverava se i odgovornost majke

E. H.

08. 11. 2021. u 12:46

PRVI osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Rašidu B. iz Beograda, koji se sumnjiči da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao bebu svoje vanbračne supruge.

НАСИЛНИК НЕГИРАО ПРЕБИЈАЊЕ БЕБЕ: Проверава се и одговорност мајке

Foto N. Fifić

Pritvor mu je određen na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, pred kojim je Rašid B. negirao da je tukao dete, rečeno je u tužilaštvu, koje će takođe ispitati i eventualnu odgovornost majke u ovom slučaju, a ona će biti saslušana ove nedelje.

Kako saznajemo, sledi ispitivanje majke i svih svedoka, kao i veštačenje povreda, kako bi se tačno utvrdilo po kojim delovima tela je dete udarano i da li je usled tih udaraca mogla da nastupi smrt.

U zavisnosti od težine posledica povreda kod deteta, biće poznato da li ovde ima elemenata krivičnog dela - ubistvo u pokušaju, u kom slučaju bi predmet bio prosleđen na nadležnost Višem javnom tužilaštvu.

Dete, koje još nema godinu dana, zadobilo je teške povrede i polomljene su mu obe ruke i noge. Pretpostavlja se da ovo nije prvi put da je beba žrtva nasilja.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina