DRŽAVNI SEKRETAR MINISTARSTVA PRIVREDE SUTRA U PARAĆINU: Povod je zajednički projekat važan za buduće investitore

Зорана Рашић
Zorana Rašić

17. 01. 2023. u 17:53

POVODOM realizacije projekta "Unapređenje infrastrukture i dostupnosti u Poslovnoj zoni Zmič kroz rekonstrukciju ulice i postavljanje srednjenaponskog kabla", državni sekretar Ministarstva privrede Darko Mitrović posetiće sutra opštinu Paraćin.

ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ СУТРА У ПАРАЋИНУ: Повод је заједнички пројекат важан за будуће инвеститоре

Foto: Z. Rašić

Kako je najavljeno, najpre će u Opštinskoj upravi od 12 sati biti organizovan sastanak na kome će sa sekretarom razgovarati Milan Simić, zamenik predsednika opštine Paraćin, član Opštinskog veća Saša Ružić i Sanja Popović, načelnica Uprave za investicije i održivi razvoj. Potom je planiran obilazak lokacija koje se odnose na ovaj projekat  i to potpuno rekonstruisane Kajmakčalanske ulice i mesta gde počinje ili se završava trasa postavljenog srednjenaponskog kabla u Ulici Živke Damjanović, odnosno u Industrijskoj zoni "Zmič".

Obnovu Kajmakčalanske ulice i postavljanje kabla, kako bi se obezbedila dostupnost Industrijske zone i dovoljno struje budućim investitorima, zajednički su finansirali Ministarstvo privrede i Opština Paraćin sa po polovinom sredstava.

 Vrednost ukupne investicije je nešto više od 70 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)