SPREMAN DA POKAŽE DOMINACIJU: Nestorović žestoko odgovorio na prijavu Prvostepenom sudu časti Lekarske komore Beograd

Novosti online

09. 02. 2021. u 09:55

PULMOLOG i nekadašnji član Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona dr Branimir Nestorović odgovorio je na prijavu koju je Prvostepenom sudu časti Lekarske komore Beograd podnelo Udruženje Ujedinjeni protiv kovida.

СПРЕМАН ДА ПОКАЖЕ ДОМИНАЦИЈУ: Несторовић жестоко одговорио на пријаву Првостепеном суду части Лекарске коморе Београд

Foto: Novosti arhiva

- Imam predlog za Ujedinjene protiv kovida (a ja mislim da smo svi protiv). Odredite jednog ili dvojicu kolega i da sučelimo stavove na nekoj nacionalnoj televiziji - napisao je Nestorović na Fejsbuk profilu.

Nestorović je naveo da je to bolje od tužakanja i da čeka odgovor.

Udruženje Ujedinjeni protiv kovida podnelo je u ponedeljak prijavu protiv Nestorovića zbog povrede Etičkog kodeksa Lekarske komore Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, dr Nestorović je dok je bio član Kriznog štaba, kao i u ličnom svojstvu „iznosio brojne naučno i stručno neistinite i nedokazane tvrdnje, davao profesionalno neutemeljene savete i prenosio poluistine“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

DANAS SLAVIMO PREPODOBNOG GEORGIJA ISPOVEDNIKA: Za spasenje obavezno izgovorite ove reči