ISTINA O LEČENJU KORONE HIDROGENOM: Doktorka Gnjatović objasnila - Pozitivne strane postoje, ali...

Novosti online

08. 01. 2021. u 20:58

DR Marija Gnjatović iz Instituta za primenu nuklearne energije u gostovanju na RTS je govorila o antitelima i težini kliničke slike, efikasnosti vakcine, a objasnila je i da li ima istine o najnovijoj teoriji da se korona može lečiti troprocentnim hidrogenom.

ИСТИНА О ЛЕЧЕЊУ КОРОНЕ ХИДРОГЕНОМ: Докторка Гњатовић објаснила - Позитивне стране постоје, али...

Foto: Pink TV Printskrin

Dr Marija je još jednom razjasnila koji ljudi imaju veću količinu antitela.

- Postoji značajna koleracija između težine kliničke slike i količine antitela na koronu, teža slika stvara veću količinu antitela, to znači da je verovatno došlo do infekcije većom dozom virusa. Međutim, ima i asimptomatskih slučajeva koji imaju veliku količinu antitela -  kaže dr Marija i objašnjava kako osoba koja je vakcinisana može da se zarazi.

- Sve zavisi od odgovora tela, a vakcina će svakako pomoći da klinička slika bude blaža -  napominje ona.

O tome zašto vakcinisane osobe treba da nose maske, dr Gnjatović kaže da ne postoje dokazi da neko ko je vakcinisan ne može da prenese virus ili da ne bude domaćin virusa.

Pre vakcinacije je svakako bitno da osoba bude zdrava, ali i da nije loše prethodno uraditi PCR ili test na antitela, kako bi se znalo da li je već zaražena.

Nedavno su mediji preneli da korona virus može i da se izleči troprocentnim hidrogenom, sredstvom koji svi imamo u domaćinstvima.

- Nisam videla originalno istraživanje, samo sam pročitala u medijima. Ono što mogu da kažem jeste da je konzumiranje hidrogena opasno i spaljuje sluzokožu creva. Pozitivne strane je moguće da postoje, ali treba naći način kako se hidrogen koristi i tek da se ispita -  objasnila je dr Gnjatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

ŽIVOT ENCA FERARIJA: Iz svile u siromaštvo do svetske slave