TRI DANA OD USPOSTAVLJANJA SAOBRAĆAJA: Raste broj putnika koji putuju vozom iz Beograda do Bara

Tanjug

06. 09. 2020. u 08:29

TREĆEG dana od ponovnog uspostavljanja međunarodnog železničkog putničkog saobraćaja na liniji Beograd-Bar, na put sa beogradske železničke stanice u Topčideru ka Crnoj Gori u subotu uveče je krenulo 105 putnika, a kako su kondukteri u vozu rekli za Tanjug, taj broj se svakodnevno povećava.

ТРИ ДАНА ОД УСПОСТАВЉАЊА САОБРАЋАЈА: Расте број путника који путују возом из Београда до Бара

Foto: Arhiva VN

Očekuje se da na usputnim stanicama u voz uđe još putnika za Crnu Goru.

Popunjenost kapaciteta u spavaćim kolima u vozu koji je večeras krenuo sa stanice u Topčideru je 90 odsto, a poštuju se sve mere za sprečavanje širenja korona virusa.

U ostalim vagonima gde su mesta za sedenje popunjenost kapaciteta je 30 odsto.

U vagonima se sedi, po propisanim merama, samo do prozora i svi putnici su na ulasku imali zaštitne maske.

Kako kažu kondukteri, sinoć je put Crne Gore krenula kompozicija sa sedam putničkih vagiona i dva vagona za automobile.

S ozbirom na zdravstvene testove koji se traže za ulazak u Crnu Goru, kondukteri kažu da je večeras veliki broj putnika.

U vozu su roditelji sa decom, omladina i penzioneri, veći deo putnika iz Srbije ide u svoje kuće u Crnoj Gori, dok se deo vraća kući u Crnu Goru, a ima i onih koji porodično idu na more.

Voz je večeras krenuo iz stanice u Topčideru tačno na vreme, u 21.10, a očekuje se da u Bar stigne sutra u 9.00.

U četvrtak je, posle pet i po meseci, ponovo uspostavljen međunarodni železnički putnički saobraćaj na relaciji Bar - Beograd - Bar, a za prvi polazak prodata je samo 21 karta na blagajnama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!