PONOVO VOZ NA RELACIJI BEOGRAD - BAR: Za sada samo noćni polasci iz Crne Gore

V. N.

03. 09. 2020. u 05:50

MEĐUNARODNI železnički saobraćaj na relaciji Bar - Topčider - Bar, koji je bio obustavljen zbog zatvaranja granice sa Srbijom usled pandemije korone, od danas će ponovo biti uspostavljen, saopšteno je iz "Železničkog prevoza" (ŽPCG).

ПОНОВО ВОЗ НА РЕЛАЦИЈИ БЕОГРАД - БАР: За сада само ноћни поласци из Црне Горе

Foto P.Milošević

U početku će saobraćati samo noćni voz koji iz stanice Bar polazi u 19 sati, iz Podgorice u 20 sati i pet minuta i iz Bijelog Polja u 22 sata i 43 minuta, sa dolaskom u Beograd u šest sati i 12 minuta. Polazak voza iz Topčidera je u 21 sat i deset minuta.

- U zavisnosti od interesovanja i potražnje, ubrzo će biti pokrenut i dnevni voz - navodi se u saopštenju ŽPCG. - U ponudi noćnog voza biće kola sa mestima za sedenje, kao i kušet, spavaća i kola za prevoz praćenih automobila.

PREOPRUKA

U ŽPCG preporučuju dolazak putnika na stanicu pola sata pre polaska voza u cilju smanjenja gužvi prilikom kupovine karte. Karte su već u prodaji od prvog septembra.

Shodno preporukama Instituta za javno zdravlje (IJZ) i međunarodnih železničkih institucija putnici u međunarodnom saobraćaju treba da se pridržavaju određenih mera.

Iz ŽPCG su zamolili putnike da kupuju vozne karte unapred, kad god je to moguće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!