SUKOBLJAVANJA među epidemiolozima ne prestaju, te je nakon dr Predraga Kona, na konstatatiju dr Zorana Radovanovića da Srbija treba da traži pomož od Svetske zdravstvene organizacije (SZO), odgovorila i dr Darija Kisić Tepavčević.

Komentari (5)

denis

01.08.2020. 18:43

Na osnovu čega Dr. Radovanović "zna sve" o ovom virusu kada niko u svetu ne zna sa sigurnošću jer je to nešto novo, inače bi ga valjda zvali iz celog sveta da im "otkrije" misteriju. Ali važnije je baviti se politikom...

dragan963

01.08.2020. 19:51

@denis - O kakvom se čoveku radi govori i činjenica da je 1972 godine kad je u Jugoslaviji izbila epidemija variola iako je bio jedan od retkih koji je vakcinisan, jer se spremao na put u Indiju, PRVI revakcinisan ali nije otišao u bolnicu da radi sa pacijentima već se nabio u gradski štab a u borbu sa epidemijom poslao mlade, neiskusne i nevakcinisane ljude.

AMatić

02.08.2020. 13:00

Poštovanje svim koji se bore sa KOVID-om 19, a ovi koji misle da su bolji a ne znaju ni šta hoće naka prekinu sa tom prljavom kampanjom protiv vrednih i požrtvovanih sručnjaka i to odmah, neka se izvine za svoje gluposti.

Drakče Tormak

02.08.2020. 16:35

Па кризном штабу не верујемо јер управо ради како им наложи СЗО, којима бар ја, не мање, но никако не верујем. Та орг.изгледа давно изгубила смернице зашта оформљена, или пак у старту за манипулисање здрављем људи у свету.

Milena

02.08.2020. 21:48

Ako je dr Radovanović onaj isti koji tvrdi da osiromašeni uranijum nije štetan za zdravlje - nema se sa njim o čemu raspravljati. Ako je, pak, slučajni imenjak dotičnog, onda mu se izvinjavam. Mada i dalje mislim da je, ne samo udobno, već i prilično bezobrazno, iz penzionerske fotelje soliti pamet ljudima u prvim borbenim redovima.