UZ PODRŠKU MINISTARSTVA: Otvoren najmoderniji sportski balon za decu bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj

J. Ž. S.

17. 07. 2020. u 13:06

DECA iz Doma „Jovan Jovanović Zmaj”uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dobila su jedinstveni sportski balon, izrađen po najmodernijim standardima i prilagođen njihovim potrebama.

УЗ ПОДРШКУ МИНИСТАРСТВА: Отворен најмодернији спортски балон за децу без родитељског старања у Звечанској

Foto Tanujg

Zoran Đorđević, ministar za rad istakao je da je ovo prvi put da ustanova ovakvog tipa ima objekat koji ovako izgleda, koristiće ga čak 300 korisnika ove ustanove i veruje da će im mnogo značiti.

- Drago mi je što smo uspeli da obradujemo decu koja žive u ovoj ustanovi. Verujem da će im aktivno bavljenje sportom omogućiti da fizički, ali i psihički budu svakim danom sve jači i uspešniji na svim poljima. Naš cilj jeste da sva deca u Srbiji imaju jednaka prava i uslove za bezbrižno odrastanje, a kasnije i iste mogućnosti za napredak i lepši život. Deca su naša budućnost i zato u njih treba da ulažemo i verujemo da će oni svojim znanjem, trudom, energijom i radom našu zemlju u mnogim oblastima unaprediti - rekao je ministar.

Kako je naveo, ova ustanova nikada nije imala adekvatan prostor gde bi korisnici mogli da se bave sportom u zimskom periodu i zato je ovaj sportski balon zaista od velike važnosti za njihov razvoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna