MINISTAR GAŠIĆ SA NEMAČKOM AMBASADORKOM: Graničnoj policiji donacija od 14 džipova (FOTO)

Z.U.

27. 10. 2023. u 15:50

MINISTAR unutrašnjih poslova Bratislav Gašić potpisao je sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke Anke Konrad Protokol o primopredaji donacije za Upravu granične policije MUP-a.

МИНИСТАР ГАШИЋ СА НЕМАЧКОМ АМБАСАДОРКОМ: Граничној полицији донација од 14 џипова (ФОТО)

Foto MUP

Ovim Protokolom Uprava granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova dobila je 14 brendiranih vozila marke „dačija daster“, kao i 30 ručnih termovizijskih kamera.

Ova donacija će dodatno poboljšati uslove rada i doprineti bržem i efikasnijem izvršavanju zadataka policijskih službenika regionalnih centara Uprave granične policije MUP-a Srbije.

Takođe, donacija će doprineti zaštiti državne granice i suzbijanju ilegalnih migracija, kao jednom od strateških prioriteta Republike Srbije i Evropske unije, u kojima se Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije već pokazalo kao pouzdan partner.

Ministar Gašić se zahvalio nemačkoj strani za kontinuirano pružanje donatorske pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova u cilju podizanja kapaciteta Uprave granične policije, kao i Uprave kriminalističke policije i Uprave policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024