NAGLA PROMENA, A ONDA PONOVO SUNCE: Vremenska prognoza za subotu, 30. septembar

Novosti online

30. 09. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana.

НАГЛА ПРОМЕНА, А ОНДА ПОНОВО СУНЦЕ: Временска прогноза за суботу, 30. септембар

Foto: Tanjug

VREME U SRBIJI

U Srbiji tokom dana pretežno sunčano i toplo, s najvišom dnevnom temperaturom od 24 do 29 stepeni, a uveče se na severozapadu, a tokom noći i u ostalom delu Vojvodine, kao i u zapadnoj, jugozapadnoj i centralnoj Srbiji, očekuje jače naoblačenje sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.

Ujutro sveže, po kotlinama i visoravnima jugozapadne Srbije kratkotrajna magla. Na jugu i jugoistoku od sredine dana povremeno uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 7 do 14 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 29 stepeni Celzijusa.

VREME U BEOGRADU

I u Beogradu, nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo uz slab severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 11 do 14, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

Tokom noći jače naoblačenje sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote, 7. oktobra, pretežno sunčano i toplo sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 23 do 28 stepeni, a samo se u nedelju očekuje prolazno naoblačenje, na severu uglavnom suvo, a u ostalim krajevima mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima uz izolovanu pojavu grmljavine.

Krajem perioda, 5. oktobra, očekuje se novo naoblačenje koje će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu i manji pad temperature.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!