GORANA PONOVO KOD KUĆE: Pronađena devojčica iz Ledinaca za kojom se tragalo pet dana

Lj.P.

09. 06. 2023. u 18:45

- MOJA Gorana je ponovo kod kuće. Posle pet dana agonije, ponovo smo zajedno.

ГОРАНА ПОНОВО КОД КУЋЕ: Пронађена девојчица из Лединаца за којом се трагало пет дана

Foto: Privatna arhiva

Najvažnije je da je pronađena, da je živa i zdrava. Kada se obe malo smirimo, pričaćemo o svemu, a kratko mi je nagovestila da je otišla od kuće zbog ocena.

Ovako, gotovo u dahu nam kazuje Ilizabeta Simić, baka, inače i staratelj petnaestogodišnje Gorane Simić iz Ledinaca, koja je nestala u ponedeljak, 5. juna uveče, kada se nije vratila od drugarice u Sremskoj Kamenici.

- Rekla mi je da je bila kod drugarice - prenosi nam Ilizabeta deo razgovora sa unukom, po njenom pronalasku i povratku kući. - Zahvaljujući medijima koji su objavili da je nestala i njenu fotografiju, građani su je prepoznali na autobuskoj stanici, mislim, u Beočinu, i obavestili policiju, koja me je pozvala i saopštila da je unuka pronađena. Otišla sam po nju i dovela je kući.

Devojčica je, kako smo ranije objavili, nestala u ponedeljak, 5. juna, a baki se poslednji put javila tog dana kasno popodne, rekavši joj da će od drugarice u Sremskoj Kamenici, kući doći autobusom oko 19 časova. U vreme kada je trebalo da stigne, nje, međutim, nije bilo, te je policiji prijavljen njen nestanak.

Porodicu je zabrinulo i to što je devojčicin telefon bio isključen, kao i društvene mreže, i nikome se nije javljala.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas