POLICIJA ISPITUJE KO JE PRETUČENI DEČAK: Uznemirirujuć snimak zlostavljanja u Novom Sadu kruži društvenim mrežama (VIDEO)

Lj.P.

21. 04. 2023. u 20:09

NOVOSADSKA policija proverava snimak brutalnog nasilja na dečakom koji munjevitom brzinom kruži društvenim mrežama.

ПОЛИЦИЈА ИСПИТУЈЕ КО ЈЕ ПРЕТУЧЕНИ ДЕЧАК: Узнемирирујућ снимак злостављања у Новом Саду кружи друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Foto: Tviter printskrin/@poslednjilet/Seka Aleksić

Policija  do sada, kako saznajemo, nije prijavljen slučaj zlostavljanja deteta, a još je nepoznato kada je snimak nastao.

Kako saznajemo, operativci proveravaju ko je pretučeni dečak, kao i kada je snimak načinjen i da li se nasilje nad detetom dogodilo u Novom Sadu, kako se to može čuti na snimku.

Uznemirirujući snimak nasilja nad maloletnim dečakom, danas je osvanuo na društvenim mrežama i počeo da se širi velikom brzinom. Na snimku se vidi kako, za sada nepoznati muškarac rukama i nogama udara dete primoravajući ga da izgovori rečenicu: Izvinjavam se svima sa Telepa", što navodi na lokaciju, odnosno da se nasilje  dogodilo u Novom Sadu.

Dečak je  sabijen u ćošak i kleči, dok ga muška osoba udara najpre rukama i ne dozvoljavajući mu da završi rečenicu koju ga je naterao da je izgovori. kada je dete čučnulo u samoodbrani, nasilnik ga tera da spusti ruke a zatim ga šutira u glavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)