PANČEVKA OSTAJE JOŠ MESEC DANA IZA REŠETAKA: Majci koja je vezivala dete za hranilicu sud produžio pritvor

J.D.Lj.

21. 04. 2023. u 14:44

OSNOVNI sud u Pančevu danas je produžio pritvor J.M. (32) iz tog grada, zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku vrađala i maltretirala.

ПАНЧЕВКА ОСТАЈЕ ЈОШ МЕСЕЦ ДАНА ИЗА РЕШЕТАКА: Мајци која је везивала дете за хранилицу суд продужио притвор

Lj.P.

Pritvor je produžen za još 30 dana, a J.M. se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici prema maloletnom detetu. 

Inače, podsetimo, osumnjičena se na saslušanju u tužilaštvu branila ćutanjem.

Protiv J.M. se vodi istraga zbog sumee da je, od decembra prošle godine do 21. marta, kada je otkrivena, u porodičnom stanu u Pančevu, vršila nasilje nad dvogodišnjom ćerkom.

Majka ju je, kako se sumnja, vređala, nazivala je pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu po hladnoći.

da ne'što nije u redu, prvi je primetio suprug, odnosno otac devojčice, koji je u stanu postavio kameru i "usnimio" kobne stvari koje je njegova žena radila njihovom detetu u vreme kad on nije bio kod kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!