"BIO JE KAO ČUDOVIŠTE, KAO DEMON": "Pijani hulk" težak 158 kilograma zgnječio svoju devojku svojim ogromnim stomakom

Đ.G.

14. 04. 2023. u 18:38

PIJANI hulk težak 158 kilograma je u zatvoru nakon što je zdrobio svoju sićušnu devojku ogromnim 'trbuhom' tokom zastrašujućeg batinanja u njihovoj hotelskoj sobi.

БИО ЈЕ КАО ЧУДОВИШТЕ, КАО ДЕМОН: Пијани хулк тежак 158 килограма згњечио своју девојку својим огромним стомаком

Foto: Fejsbuk printskrin/Narooma Rescue Squad - VRA Rescue NSW

Šon Melin (40), ostavio je Šarlot Marsden, koja je visoka 158 cm, plašeći se da će umreti nakon što ju je svojim debelim telom prikovao za pod, a zatim joj rekao: 'Ne ideš nigde' dok je ležala dahćući.

Melin je takođe zadavio, udarao i šutirao 32-godišnjakinju po hotelskoj sobi tokom divljanja zbog konzumacije pića i droge u, kako je sudija opisao kao "noć maltretiranja i brutalizacije".

Žrtva pokrivena samo peškirom mogla je da pobegne tek nakon što je Melin zaspao nakon napada. Zadobila je modrice na leđima, grlu, nogama, zadnjem delu ušiju i licu. 

U izjavi policiji gospođa Marsden je rekla: „On je velik i širok, i ima veliki stomak. Zna da je jači od mene i znao je da ga se plašim.

- Nisam mogla da dišem kada je bio na meni. Imala sam viziju sebe kako ležim mrtva na krevetu samo u svojoj ružičastoj dukserici. Mislila sam da ću završiti kao kupus. Bio je kao čudovište, kao demon. 

Dodala je: „Užasno je to što me je davio, stisnuo je i gurnuo mi prste u nos. To je značilo da nisam mogla da dišem. Mogla sam samo očima moliti da prestane. Mislila sam da ću umreti.

- Osećala sam se degradirano, bedno. Mislila sam da nikada više neću videti svog nećaka. Znao je da smo moj nećak i ja imali bliske odnose, pa je to iskoristio protiv mene. Kada sam na kraju otišla, bila sam histerična, bila sam kao olupina. Bila sam neko drugi te noći. Morala sam da ostanem u tuđim kućama jer sam mislila da će me ubiti kada izađe. Nije mi nedostajao otkad ga nema.

Par se upoznao tokom prvog zatvaranja 2020. i prema rečima gospođe Marsden, on je u početku „izgledao kao fin momak“, ali je veza brzo postala toksična i kako su se ograničenja Kovida pooštrila, žrtva je opisala da se oseća „zarobljena sa njim“.

Rekla je: „Upoznala sam ga kada sam imala 30 godina, bila sam ranjiva i imala sam poremećaj u ishrani i bila sam u neredu. Maltretirao bi me i omalovažavao jer sam imala slabo samopouzdanje i uvek mi je govorio da se zajebava. Međutim, porasla sam u samopouzdanju, a on je znao da pokušavam da ga ostavim pre ovoga, i kao rezultat toga postao je ljući nego ikad.

Napad se dogodio u avgustu prošle godine nakon što je Melin sebi i gospođi Marsden rezervisao pet noćenja u njihovom lokalu "Travelodge" kako bi mogao da ode na piće i drogu daleko od kuće.

Foto: Fejsbuk printskrin/Narooma Rescue Squad - VRA Rescue NSW

 

Mark Pričard, tužilac, rekao je: „Stvari su u početku išle dobro, ali je između njih izbila svađa i tu su stvari krenule naopako.

- Okrivljeni je obema rukama uhvatio žrtvu za grlo i držao je toliko dugo da je povratila. Kada je otrčala u toalet jer je navela da joj je pozlilo, optuženi ju je optužio da je lažirala.

- Potom ju je zgrabio za kosu i udario nogom u lice. Takođe joj je u nekoliko navrata razbio glavu o zidove po sobi. Zatim ju je svojom telesnom težinom držao na podu, gušeći je. Ona je rekla da ne može da diše, ali je on rekao "ne ideš ti nikuda". 

- Kasnije, kada je par zaspao, žrtva se probudila i pokušala da skupi svoju odeću da pobegne, ali nije mogla da je pronađe. Kada se okrivljeni probudio, žrtva se pretvarala da ide do toaleta.

- Žrtva je na kraju napustila sobu kada je optuženi zaspao. Bila je obučena samo u peškir kada je zvala policiju. Zadobila je modrice na leđima, grlu, nogama, zadnjem delu ušiju i licu. Optuženi je kasnije uhapšen i u razgovoru je negirao krivična dela. Od hapšenja je ostao u pritvoru.'

Melin se u početku izjasnio da nije kriv, ali je promenio ikaz na dan suđenja. Njemu je zabranjeno da kontaktira gospođu Marsden i njenu sestru na neodređeno vreme pod uslovima zabrane prilaska.

Prilikom izricanja presude, sudija g. zapisničar Imran Čafi KC rekao je Melinu: „Ova veza je bila isprekidana nasiljem i sve je došlo do vrhunca 22. avgusta prošle godine.

Niste pokazali ni kajanje ni brigu za svoju tadašnju partnerku, čak ste je optužili da je glumila da je bolesna nakon što ste je zadavili.

- Vaše ponašanje tog dana bilo je više nego sramotno – omalovažavali ste, maltretirali i brutalizovali svog partnera. Uživao si da je ponižavaš i povređuješ, očigledno si bio jači od nje i uverio se da je ona to znala. Iskreno je verovala da će te noći umreti od tvoje ruke. Sve ovo i niste pokazali ni trunke kajanja.

Kao ublažavanje, Melinov advokat, Kler Eškroft, rekla je: „On se ne slaže sa nekim od onoga što je gospođa Marsden rekla u svojoj izjavi, iako prihvata da je njegovo ponašanje bilo neoprostivo i da se kaje zbog toga.

- Ova veza je bila potpuno nestabilna, to je očigledno bila toksična veza. Prekršaj se dogodio u periodu kada je par boravio u hotelskoj sobi. Obe strane su pile i izlazile iz sobe da se drogiraju na nekoliko mesta tokom cele večeri. Ovo je dodalo ulje na nestabilnost već u vezi.'

(dailymail)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove